De keratine behandeling van Kapper Strouken Creations verandert droog, statisch, pluizig en weerbarstig haar in een glanzend en pluisvrij kapsel.

Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen de keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit spectaculair. Ervaar het zelf bij Kapper Strouken Creations.

Prachtig haar is een sieraad, maar het valt niet altijd mee om het mooi te houden.

Er zijn weliswaar talloze producten op de markt die beloven je haar gezonder en glanzender te maken, maar ze maken het zelden waar.

Gelukkig kun je nu stoppen met zoeken naar het geheim van prachtig haar, want je hebt het gevonden: de keratine behandeling van  Kapper Strouken Creations 

Hoe zwak je haar ook is, de lichaamseigen stof keratine herstelt je haar van binnenuit en maakt droog, krullend, pluizig en weerbarstig weer zacht en handelbaar. Miljoenen vrouwen wereldwijd ondergingen een keratine behandeling en de resultaten zijn ronduit verbluffend.

Keratine behandeling bij Kapper Strouken Creations

Kapper Strouken Creations biedt 1 specifieke keratine behandeling . De kera 5 stappen behandeling is de beste keuze als je je haar van binnenuit wilt voeden en herstellen. Let op, het is geen straightener. De behandeling voedt je haar op natuurlijke wijze en voegt geen chemicaliën toe. De behandeling is formaldehyde vrij. De behandeling duurt 1-1.5 uur, afhankelijk van de lengte en de dikte van je haar. 

De stappen bij de keratine behandeling zijn als volgt. 

1. We wassen je haar met een hoogwaardige shampoo. Dit opent de haarschubben voor de keratine. 

2. We maken je haar voorzichtig droog. 

3. De keratine wordt pluk voor pluk aangebracht. 

4. We brengen een een nieuwe vocht behandeling aan op je haar, zodat de keratine goed intrekt. 

5. We spoelen de overtollige keratine er na tien minuten uit. 

6. Je krijgt een kera 5 stappen plan- maskers om de haarschubben weer te dichten. 

7. De overtollige keratine wordt nog eenmaal uitgespoeld en we föhnen en kammen je haar. 

Maak een afspraak voor een keratine behandeling bij Kapper Strouken Creations 

Wil jij geen last meer hebben van pluizig en onhandelbaar haar. Verwen jezelf dan met een keratine behandeling van Kapper Strouken Creations Je haar wordt weer zijdezacht en valt prachtig in model. 

Vraag naar de voorwaarden van deze behandeling door ons te contacteren via de adresgegevens op de website, of kom vrijblijvend langs bij onze zaak

Met vriendelijke Groet , Patrick Strouken